Adakah kemungkinan rekod dunia terbaharu akan tercipta dalam Bersih 3.0 esok? Mungkinkah ada peserta perhimpunan Bersih 3.0 yang akan mati lebih dari dua kali lantaran memecah rekod yang dicipta dalam Bersih 2.0 sebelum ini. Adakah polis akan buat aksi transformer bila Land Rover polis bertukar menjadi kereta Waja menyerang Timbalan Presiden PAS.

Sudah pasti banyak drama dan sandiwara yang akan muncul esok. Tentu ramai di antara kita tidak sabar-sabar menantinya di youtube. Saya yakin penyokong serta pimpinan PAS dan PKR tidak akan mengecewakan kita. Mereka sudah pasti akan menghidangkan aksi-aksi hebat untuk tatapan kita. Maklumlah, ramai antara kita pun sudah lupa bagaimana Mat Sabu dirempuh oleh Land Rover polis yang kemudian bukan Land Rover. Ramai di antara kita juga sudah lupa bagaimana seorang lelaki mati dua kali sebelum hidup semula dan mengugut untuk menyaman blogger-blogger yang membongkar sandiwaranya. Dan yang pasti, ramai juga sudah lupa aksi hebat Anwar Ibrahim (gambar di bawah). Jadi, kepada peserta himpunan Bersih 3.0, selamat berhimpun dan ‘suprise us’ with your talents. Jangan kecewakan kami, penggemar aksi-aksi hebat anda!

Saya pasti ramai juga yang tidak akan makan tengahari dengan harapan makanan enak disediakan oleh pihak Polis DiRaja Malaysia.