YB Husam Musa sudah menjawab isu tanah tapak stesen Pemandu Teksi dan Kereta Sewa Pasir Puteh. Kononnya Husam menyalahkan pemberi maklumat kepada PM.

Penyokong PAS yang mulanya senyap sunyi terus melompat-lompat setelah mendengar jawapan Husam. Husam sebenarnya berbohong. Dia adalah pembohong. Macammana hendak dipercayai kata-kata Husam.

Saya tidak akan siarkan kenyataan seorang pembohong di dalam posting saya. Jika anda mahu membacanya sila ke ruang komen dalam posting sebelumnya.

Seorang pembohong tidak boleh diterima pakai kata-katanya. Dia akan membelit-belitkan fakta untuk menyelamatkan keadaan dan sekala kata-katanya penuh inuendo.

Kata-kata Husam tidak boleh diterima sehingga dia berani menyaman saya diatas segala apa yang saya kata tentangnya. Husam takut kerana dia tidak mahu segala-gala terbongkar.

Dia takut untuk berkata benar kerana bila dia berkata benar maka bocorlah segala pembohongannya selama ini. Husam tidak akan berkata benar terutama di dalam soal wang dan tabiatnya terhadap perempuan.

Husam sila saman saya kalau anda bukan pembohong.